Despre Bucatarii Nobilia

Ce este bucataria NOBILIA?
Nobilia este cel mai puternic brand de bucatarii fabricate la comanda din Europa. Cu o traditie de 70 de ani, cele 2 fabrici NOBILIA produc peste 2600 de bucatarii pe zi, ceea ce arata capacitatea de productie si forta de vanzare.
Totul se bazeaza pe conceptul privind garantia calitatii, functionalitatea maxima si armonia cu natura. De la selectia cu atentie a furnizorilor de materii prime, la proiectarea 3D, procesul de productie aproape complet automatizat, totul este monitorizat si controlat in peste 50 de puncte de testare.

Fabricate 100% in Germania, bucatariile NOBILIA sunt vandute in peste 70 de tari de pe tot globul.

Site oficial: www.nobilia.de

Despre MAMUT

Compania MAMUT a fost infiintata in anul 2000, avand domeniul principal de activitate comertul cu ridicata al produselor electrocasnice.

Datorita continuitatii si seriozitatii de care am dat dovada fata de clienti si fata de parteneri, in anul 2014 am fost contactati de un nou partener si anume NOBILIA cu propunerea de a-i reprezenta in orasul Baia Mare.
Totul s-a concretitzat prin amenajarea unui showroom in Baia Mare, B-dul Independentei nr. 136, in incinta magazinului MAMUT. In urma vizitelor facute in Germania la producator, personalul nostru s-a specializat in proiectarea si vanzarea bucatariilor NOBILIA.

Comertul  cu electrocasnice incorporabile si fabricarea mobilei de bucatarie sunt dependente una de cealalta, rezultatul fuziunii lor fiind bucataria in ansamblu si placerea de a fi impreuna in familie!